Wil jij eindelijk weer eens pijnvrij kunnen sporten zonder schouderklachten?

Ik help je graag bij het toewerken naar dat doel in een telefonische “Schouderklachten-Vrij-Sessie”

Word jij gehinderd in je sport door een schouderblessure waardoor jij niet de prestaties neer kunt zetten die je wilt?

Herken jij je daarom in een van de volgende punten:

t

Lukt het niet meer om je arm zonder pijnklachten normaal op tillen, schiet je schouder op slot (of uit de kom) of knakken / kraken ze bij het doen van je oefeningen?

t

Kun jij niet meer zonder vage pijnklachten ‘in je schouders hangen’, optrekken, opdrukken of bankdrukken?

t

Lukt het zelfs niet eens meer om je haren te wassen of een T-Shirt aan te trekken zonder pijn?

Meld je dan nu aan voor een gratis telefonische “Schouderklachten-Vrij-Sessie” van 20 minuten. In dit gesprek bekijken we samen hoe we jouw schouderklachten het beste kunnen verhelpen zodat jij weer snel, pijnvrij en zorgeloos kunt trainen en sporten. Pijn is vanaf nu een keuze.

Ja, ik meld me aan voor de "Schouderklachten-Vrij-Sessie"

2 + 15 =

Ik gebruik jouw gegevens voor het maken van een afspraak en contact met je op te nemen.

Over VolDaan Massagepraktijk

Bij VolDaan Massagepraktijk ben je aan het juiste adres om sportblessures te laten behandelen of om aspecifieke pijnklachten snel en effectief te verminderen.

Ik, Daan den Ouden, (gezondheidswetenschapper  en sporttherapeut) heb de kennis waardoor het lichaam niet functioneert en weet hoe het bewegingsapparaat hersteld kan worden. Ik help en leer jou hoe een ontspannen lichaam aanvoelt. Ik ga actief met je aan de slag om afscheid te nemen van de pijnklachten. Je gaat je lichaam leren waarderen en voelt hoe het is om pijnvrij en soepel te kunnen bewegen.

Zelf ben ik fanatiek Obstacle Course Racer (OCR) en weet hoe belangrijk het is om zonder kleine pijntjes te sporten. OCR doe je met je hele lichaam en vraagt een goede stabiliteit en coördinatie van je spieren en gewrichten. Een verstoorde balans geeft veel ruis en afleiding waardoor ik niet kan genieten van mijn sport.