Wil jij eindelijk weer eens pijnvrij kunnen sporten zonder rugklachten?

 

Ik help je graag bij het toewerken naar dat doel in een telefonische “Rugklachten-Vrij-Sessie”

Word jij gehinderd in je sport door lage rugpijn waardoor jij niet de prestaties neer kunt zetten die je wilt?

Herken jij je daarom in een van de volgende punten:

t

Heb je last van een stijf gevoel onderin de rug als je begint met sporten, wordt dat minder tijdens het sporten zelf, maar heb je de dag erna erg veel last?

t

Heb jij een Hernia of heeft de huisarts gezegd dat je Spit of Lumbago hebt?

t

Lukt het soms (of vaak) niet om de meest simpele Core-Oefeningen te doen zoals crunches, burpees of planken?

Meld je dan nu aan voor een gratis telefonische “Rugklachten-Vrij-Sessie” van 20 minuten. In dit gesprek bekijken we samen hoe we jouw rugklachten het beste kunnen verhelpen zodat jij weer snel, pijnvrij en zorgeloos kunt trainen en sporten. Pijn is vanaf nu een keuze.

Ja, ik meld me aan voor de "Rugklachten-Vrij-Sessie"

12 + 8 =

Ik gebruik jouw gegevens voor het maken van een afspraak en contact met je op te nemen.

Over VolDaan Massagepraktijk

Bij VolDaan Massagepraktijk ben je aan het juiste adres om sportblessures te laten behandelen of om aspecifieke pijnklachten snel en effectief te verminderen.

Ik, Daan den Ouden, (gezondheidswetenschapper  en sporttherapeut) heb de kennis waardoor het lichaam niet functioneert en weet hoe het bewegingsapparaat hersteld kan worden. Ik help en leer jou hoe een ontspannen lichaam aanvoelt. Ik ga actief met je aan de slag om afscheid te nemen van de pijnklachten. Je gaat je lichaam leren waarderen en voelt hoe het is om pijnvrij en soepel te kunnen bewegen.

Zelf ben ik fanatiek Obstacle Course Racer (OCR) en weet hoe belangrijk het is om zonder kleine pijntjes te sporten. OCR doe je met je hele lichaam en vraagt een goede stabiliteit en coördinatie van je spieren en gewrichten. Een verstoorde balans geeft veel ruis en afleiding waardoor ik niet kan genieten van mijn sport.