Wil jij eindelijk weer eens pijnvrij kunnen sporten zonder Knieklachten?

 

Ik help je graag bij het toewerken naar dat doel in een telefonische “Knieklachten-Vrij-Sessie”

Word jij gehinderd in je sport door Knieklachten waardoor jij niet de prestaties neer kunt zetten die je wilt?

Herken jij je daarom in een van de volgende punten:

t

Heb je last van pijnklachten als je door de knieën buigt, stekende pijn in de knie tijdens hardlopen of knakt/kraakt de knie als je beweegt?

t

Heb jij (lang geleden) je knie verdraaid maar gaat de blessure niet weg, terwijl je wel voldoende rust hebt genomen?

t

Lukt het zelfs niet eens meer om pijnvrij te lopen of wordt je wakker in je slaap van de pijn in je knie?

Meld je dan nu aan voor een gratis telefonische “Knieklachten-Vrij-Sessie” van 20 minuten. In dit gesprek bekijken we samen hoe we jouw knieklachten het beste kunnen verhelpen zodat jij weer snel, pijnvrij en zorgeloos kunt trainen en sporten. Pijn is vanaf nu een keuze.

Ja, ik meld me aan voor de "Knieklachten-Vrij-Sessie"

12 + 8 =

Ik gebruik jouw gegevens voor het maken van een afspraak en contact met je op te nemen.

Over VolDaan Massagepraktijk

Bij VolDaan Massagepraktijk ben je aan het juiste adres om sportblessures te laten behandelen of om aspecifieke pijnklachten snel en effectief te verminderen.

Ik, Daan den Ouden, (gezondheidswetenschapper  en sporttherapeut) heb de kennis waardoor het lichaam niet functioneert en weet hoe het bewegingsapparaat hersteld kan worden. Ik help en leer jou hoe een ontspannen lichaam aanvoelt. Ik ga actief met je aan de slag om afscheid te nemen van de pijnklachten. Je gaat je lichaam leren waarderen en voelt hoe het is om pijnvrij en soepel te kunnen bewegen.

Zelf ben ik fanatiek Obstacle Course Racer (OCR) en weet hoe belangrijk het is om zonder kleine pijntjes te sporten. OCR doe je met je hele lichaam en vraagt een goede stabiliteit en coördinatie van je spieren en gewrichten. Een verstoorde balans geeft veel ruis en afleiding waardoor ik niet kan genieten van mijn sport.