06-14953976

Wil jij eindelijk weer eens pijnvrij kunnen sporten zonder pijnklachten?

 

Ik help je graag bij het toewerken naar dat doel in een gratis telefonische “Klachten-Vrij-Sessie”

Word jij gehinderd in je sport door pijnklachten waardoor jij niet de prestaties neer kunt zetten die je wilt?

Herken jij je daarom in een van de volgende punten:

t

Je hebt last van stijve spieren, vermoeidheid in je lichaam of spanningsklachten die voortdurend pijnlijk zijn?

t

Je hebt geen gekke ongelukken gehad tijdens het sporten en toch heb je continu last van onverklaarbare pijntjes, bv een zeurend, brandend of stekend gevoel?

t
Je hebt niet het idee dat het ernstig is omdat het op zich wel gaat, maar achter in je hoofd klinkt een stemmetje wat als ik iets stuk maak, wat dan?
Meld je dan nu aan voor een gratis telefonische “Klachten-Vrij-Sessie” van 20 minuten. In dit gesprek bekijken we samen hoe we jouw klachten het beste kunnen verhelpen zodat jij weer snel, pijnvrij en zorgeloos kunt trainen en sporten. Pijn is vanaf nu een keuze.

Ja, ik meld me aan voor de "Klachten-Vrij-Sessie"

9 + 5 =

Ik gebruik jouw gegevens voor het maken van een afspraak en contact met je op te nemen.

Over VolDaan Massagepraktijk

Bij VolDaan Massagepraktijk ben je aan het juiste adres om sportblessures te laten behandelen of om aspecifieke pijnklachten snel en effectief te verminderen.

Ik, Daan den Ouden, (gezondheidswetenschapper  en sporttherapeut) heb de kennis waardoor het lichaam niet functioneert en weet hoe het bewegingsapparaat hersteld kan worden. Ik help en leer jou hoe een ontspannen lichaam aanvoelt. Ik ga actief met je aan de slag om afscheid te nemen van de pijnklachten. Je gaat je lichaam leren waarderen en voelt hoe het is om pijnvrij en soepel te kunnen bewegen.

Zelf ben ik fanatiek Obstacle Course Racer (OCR) en weet hoe belangrijk het is om zonder kleine pijntjes te sporten. OCR doe je met je hele lichaam en vraagt een goede stabiliteit en coördinatie van je spieren en gewrichten. Een verstoorde balans geeft veel ruis en afleiding waardoor ik niet kan genieten van mijn sport.