06-14953976

Stoelmassage

Hoe vaak strek jij eens de benen als je aan het werk bent? Hoe lang zit jij aan een stuk op een stoel te typen en te bellen? Heb jij ook gespannen spieren: stijve nek, schouders, rug, stramme armen en gevoelige pols?

Je bent gek op je werk, maar toch merk je dat je vast zit. Je hebt gehoord dat een massage goed voor je is. Toch zit je met twijfels en heb je bezwaren. Het kost veel tijd en je moet vaak uit de kleren. Denk er dan eens aan om een stoelmassage te boeken. Een stoelmassage is een laagdrempelige manier die door de kleding heen gegeven wordt. Je zult merken dat je na slechts 20 minuten weer volledig ontspannen bent.

Stoelmassage is even tijd voor jezelf

Tegenwoordig werken we veelal vanuit een zittende en statische belasting achter een bureau. De spieren van de rug, nek, schouders en armen worden de hele dag door belast en krijgen weinig rust. Dit zorgt voor veel houdingsproblemen en pijnklachten. Of je nu weinig tijd of veel tijd hebt, met een stoelmassage kies jij voor een momentje voor jezelf.

N

Ter ontspanning

N

Behandeling van aspecifieke pijnklachten aan de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen

N

Vermindert bewegingsbeperking

N

Verkleint kans op blessures en overbelasting

Stoelmassage is een verkwikkende manier van gemasseerd worden.

Nooit twee keer hetzelfde

Elke stoelmassage is anders. Mijn aandacht richt ik op datgene waar jouw behoefte ligt. Dat kan ter ontspanning zijn, of juist klachtgericht. Bij de ontspanningsmassage focus ik de massage op de onderdelen die jij het prettigst vindt. Als je dat (nog) niet weet of niet belangrijk vindt loop ik alle onderdelen rustig met je door. Alles in een rustig tempo.

Veel pijnklachten staan niet op zichzelf. Er kan sprake zijn van een syndroom aan klachten die in relatie staan met elkaar. Zo kan het dat een tenniselleboog veroorzaakt wordt door een blokkade tussen of op de schouderbladen. In dit geval richt ik me dan op de onderdelen waarvan ik weet in welke relatie ze tot elkaar en de klacht staan. Je zult versteld staan hoe pijnklachten ontstaan door plekken elders in het lichaam.

Tijdens de massages maak ik gebruik van de meest ontspannende technieken uit allerlei verschillende massagestijlen; klassieke massage, Thaise massage, Ayurvedische massage, Shiatsu en LomiLomi massage.

Deze bedrijven maken al succesvol gebruik van de stoelmassages van VolDaan aan het werk.

Controlin  |  CoolBlue  |  iChoosr  |  Iglo Nederland  |  Lidl Nederland  |  Talpa Productie

Hoe ga ik je helpen?

Muziek of in stilte

Jij bepaalt of je een gesprekje wilt aanknopen of in stilte de massage wilt ontvangen. Wat jij prettig vindt daar gaan we voor.

Veel of weinig druk

Tijdens de massage behandel ik enkele drukpunten om de energiestroom op gang te brengen. Deze kunnen gevoelig zijn. Ik stem de druk altijd met jou af

Combinatie met medical tapen

Om het behandeleffect te verlengen kan ervoor gekozen worden om een tape constructie aan te leggen

Flexibel in de tijd

Stoelmassage is een korte manier van masseren en kan dus vaak tussendoor gepland worden

”Iedereen was erg enthousiast over de massages en volgens mij is het ‘voldane’ gevoel nog wel even blijven hangen.”

Manager Klantenservice CoolBlue

Contact

Eerste Westerparklaan 37
3544 VS UTRECHT
T: 06 - 149 539 76
E: info@voldaan-massagepraktijk.nl

KvK: 70542643
BTW: 180679727B02

Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Ma - Di - Do - Vr: 09:00 - 17:00

Wo: 09:00 - 22:00

 

Laatste Blogberichten