06-14953976

Sportmassage – Verklein de kans op blessures

  • Wil je weten hoe jij je herstel na een blessure aanmerkelijk kunt versnellen?
  • Ben je benieuwd hoe jij de kans op blessures kunt verkleinen?
  • Zoek jij naar mogelijkheden om je prestaties te verbeteren?
  • Dan is een sportmassage wat voor jou!

Met een sportmassage vergroot jij het uithoudingsvermogen van jouw spieren, stimuleer je de doorbloeding en het afvoer van afvalstoffen. Hierdoor voorkom je dat beginnende klachten aan je spieren èn aan je gewrichten zich ontwikkelen tot grote langdurige blessures.

VolDaan Massagepraktijk is gespecialiseerd in het geven van sportmassages. Met wat jij wilt bereiken in je sport gaan we samen actief aan de slag. We kijken verder dan de klacht zelf. Vaak is de acute pijnplek het gevolg van een disbalans elders in je lichaam. Je zult merken dat je fitter wordt èn blijft en de kans op blessures afnemen.

Haal het beste uit jezelf!

Door middel van training en rust leg jij zelf het fundament onder je prestaties. Met je trainer en eigen inzet bouw je de muren van het huis. Sportmassage vormt als het ware het sluitstuk op al je trainingsarbeid. Je gaat je persoonlijke records verbeteren omdat je spieren conditioneel sterker worden en een betere coördinatie krijgen. De kans op blessures en spierkrampen nemen af. Je zult merken dat je met meer energie en zelfvertrouwen aan de start van een training of wedstrijd zult staan.

N

Verbetert sportprestaties

N

Versnelt Revalidatie

N

Verlaagt kans op blessures

N

Verlaagt kans op spierkramp

N

Verbetert conditie

N

Verlaagt spierspanning

Met VolDaan Sportmassage doorbreek jij je prestatieplafond met alles wat je wilt bereiken.

VolDaan na iedere training en wedstrijd

Met onze sportmassages leren we jou nog beter in contact te staan met je lichaam. Je leert beter aanvoelen wanneer je tegen overbelasting aanzit en op welke wijze jij thuis zelf maatregelen kunt nemen om beginnende spierklachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

De sportmassages combineren we met Dry Needling en het aanleggen van Medical Taping. Vaak ligt er elders in het lichaam een disbalans die klachten of spanningen veroorzaken. We gaan actief op zoek naar de onderliggende problematiek. Door middel van de sportmassages stellen we jou in staat het beste in jezelf naar boven te halen!

Hoe ga ik je helpen?

Sportmassage

Afhankelijk van je vraag stellen we een behandelplan op. Hierin leggen we de frequentie en het einddoel vast.

Triggerpoint Therapie

Door lokale spierblokkades te behandelen kunnen pijnprikkels op andere plekken in het lichaam verminderen.

Medical Taping

Door het natuurlijk herstelproces van je lichaam te bevorderen wordt de behandeling over een langere periode voortgezet.

Tarieven

Je betaalt altijd een vast tarief per tijdsperiode ongeacht de behandelvorm die voor jou het beste is.

”Daan heeft mij met een combinatie van een goede massage en rekoefeningen geholpen met mijn spierblessure die ik heb opgelopen met voetbal. Hij is professioneel en geeft goed advies, erg fijn dus! ”

Henk, Voetballer bij Domstad Majella Combinatie

“Na vijf jaar lopers met de meest mooie tape creaties over de finish van de roparun te hebben zien komen, was ik gaan denken dat dat erbij hoorde. Maar niets is minder waar! Dit jaar heb ik voor het eerst zelf als loper meegedaan en ik was in zulke goede handen bij Daan dat er helemaal geen tape nodig was.”

Annemiek, Deelneemster Roparun 2017

Contact

Eerste Westerparklaan 37
3544 VS UTRECHT
T: 06 - 149 539 76
E: info@voldaan-massagepraktijk.nl

KvK: 70542643
BTW: 180679727B02

Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Ma - Di - Do: 09:00 - 17:00

Wo - Vr: 09:00 - 22:00

Za: 10:00 - 13:00