06-14953976

Heb jij last van Pols of Handklachten?

 • Loop jij al een tijdje rond met een vermoeid of stijf gevoel in je pols of tintelingen in je vingers?
 • Merk je dat je geen kracht meer hebt in je handen of heb je altijd koude vingers?
 • Of heb je mogelijk RSI, Carpaal Tunnel Syndroom of last van een gekneusde vinger die maar niet over gaan?
 • Heb je al van alles geprobeerd om de klacht te verminderen, maar komt het telkens terug of lijkt niets te geholpen hebben?
 • Wil jij van je klacht af en het liefst vandaag nog en voor langere tijd?

Tijd om daar direct verandering in aan te brengen!
Je wilt namelijk geen last hebben van de stijfheid. 

Wil jij een behandeling die jou niet alleen van je Pols of Handklachten afhelpt, maar ook toewerkt naar een duurzame oplossing?

 • Stel je eens voor hoe het zou zijn om gewoon weer eens warme vingers te hebben.
 • Hoe zou jij je voelen als jij niet de hele dag last hebt van die pijnscheuten in je pols bij alles wat je doet?
 • Zou het niet lekker zijn om pijnvrij weer te kunnen spelen met je kinderen?
 • Hoeveel ergernis en frustratie zou het schelen als je bij alles waar je tegenaan stoot niet telkens weer last hebt van die pijnlijke vingers?
 • Wat zou jij allemaal weer doen of ondernemen als jij je weer pijnvrij kunt bewegen?

Ik geloof dat dat kan!

Meer dan symptoombestrijden

Vaak denken we nog vanuit mechanisch oogpunt. Die spier doet pijn, dat gewricht voelt stijf. Een behandeling van de plekken waar je pijn of ongemak voelt, voelt direct na een behandeling goed aan, maar door alleen de symptomen te bestrijden blijven klachten terug komen. Veel klachten hebben namelijk een onderliggende oorzaak op een andere plek in het lichaam.

Denken vanuit beweegketens

Over het gehele lichaam lopen verschillende spierlijnen die met elkaar in verbinding staan en spierspanning verdelen. Deze spierlijnen vormen functionele beweegketens. Door alleen de pijnlijke plek te behandelen verlaag je niet de spanning over de gehele beweegketen. Het is dan een kwestie van tijd voordat de pijnklacht terugkomt. Zo kan een pijnlijke pols in stand worden gehouden door een blokkade vanuit de rug of nek of door spieren rondom het schouderblad.

Het is beter om de gehele keten te laten behandelen. Het heeft daarom helemaal geen zin om alleen de pols of hand te behandelen.

Vanuit jouw beweegpatroon

Ik kijk verder dan de klacht zelf. Ik werk met het doel om gezond en soepel bewegen mogelijk te maken of te verbeteren. Dat doe ik niet alleen door te masseren. Je ligt bij mij nooit passief op de tafel. Jij gaat zelf ook actief aan de slag. De behandelingen die ik doe, voer ik altijd uit vanuit jouw eigen beweegpatroon. Terwijl je beweegt ben ik met je aan de slag. Ik zorg ervoor dat jij soepel kunt bewegen en blijven genieten van je sport.

Als je kiest voor VolDaan, dan kies je voor een kort traject waarin het volgende aan bod komt:

De vijf V’s van VolDaan

Van Vastzitten & Voelen, naar Verlichting, door Verwijderen & Vrijmaken.

Jij hebt last van een klacht waardoor je niet vrij beweegt (vastzit) en die pijn doet (voelen). Ik help jou lichaam met het verwijderen en vrijmaken van blokkades. Jij voelt direct een verlichting van de pijnklachten.

Uitleg over ‘Het spoorboekje’

In het lichaam maken alle afzonderlijke spieren onderdeel uit van beweegketens. Vergelijk het met een spoorlijn. Je ervaart hoe het vrijmaken van een blokkade ergens op het spoor zorgt voor een dieper beweegpatroon over de gehele beweegketen. Je merkt direct een verbetering in het beweegbereik en verlichting van de pijn.

De door mijzelf ontwikkelde “MOVe – Methode”

Veel pijnklachten zijn het gevolg van myofasciale obstakels (triggerpoints of spierknopen) die herkenbare patronen van afgeleide pijn veroorzaken. Ik verwijder deze obstakels. De “MOVe – Methode” staat dan ook voor Myofasciale Obstakels Verwijderen.

Start vandaag nog om van die pols of handklachten af te komen.

Boek direct via de agenda jouw eerste afspraak om van je pols of handklachten af te komen. Ik neem bij de kennismaking extra tijd om precies te achterhalen waar de klacht bij jou vandaan komt. Vervolgens starten we direct met de verlichting van jouw klacht.

Je zult merken dat:

 • je fitter wordt èn blijft en de kans op blessures afnemen,
 • nog beter in contact staat met je lichaam,
 • leert aanvoelen wanneer je tegen overbelasting aanzit,
 • en op welke wijze jij thuis zelf maatregelen kunt nemen om beginnende spierklachten te verminderen.