06-14953976

Heb jij last van hoofdpijn of nekklachten?

 • Loop jij al een tijdje rond met onverklaarbare hoofdpijn of met een vermoeid of stijf gevoel in je nek?
 • Heb je veel momenten last van een ‘strakke band om je hoofd’ of heb je het gevoel als er een spijker in je hoofd zit?
 • Of lukt het niets eens meer om normaal over je schouder te kijken omdat je nek helemaal vastzit?
 • Werd je wakker en ‘was het er ineens’ omdat je mogelijk ‘verkeerd gelegen hebt’?
 • Heb je al van alles geprobeerd om de klacht te verminderen, maar komt het telkens terug of lijkt niets te geholpen hebben?
 • Wil jij van je klacht af en het liefst vandaag nog en voor langere tijd?

 

Tijd om daar direct verandering in aan te brengen!
Je wilt namelijk geen last hebben van de stijfheid.

Wil jij een behandeling die jou niet alleen van je hoofdpijn of nekklachten afhelpt, maar ook toewerkt naar een duurzame oplossing?

 • Stel je eens voor hoe het zou zijn om zonder die continue hoofdpijn of nekklachten weer vrij te kunnen bewegen.
 • Zou het niet lekker zijn om vrij van pijn weer te kunnen spelen met je kinderen?
 • Hoeveel ergernis en frustratie zou het schelen als je weer eens lekker een boek kunt lezen?
 • Hoe ziet jou wereld eruit als je op kantoor niet om de vijf minuten wordt afgeleid door die stekende en snerpende pijn?
 • Wat zou jij allemaal weer doen of ondernemen als jij je weer vrij kunt bewegen?

Ik geloof dat dat kan!

Meer dan symptoombestrijden

Vaak denken we nog vanuit mechanisch oogpunt. Die spier doet pijn, dat gewricht voelt stijf. Een behandeling van de plekken waar je pijn of ongemak voelt, voelt direct na een behandeling goed aan, maar door alleen de symptomen te bestrijden blijven klachten terug komen. Veel klachten hebben namelijk een onderliggende oorzaak op een andere plek in het lichaam.

Denken vanuit beweegketens

Over het gehele lichaam lopen verschillende spierlijnen die met elkaar in verbinding staan en spierspanning verdelen. Deze spierlijnen vormen functionele beweegketens. Door alleen de pijnlijke plek te behandelen verlaag je niet de spanning over de gehele beweegketen. Het is dan een kwestie van tijd voordat de pijnklacht terugkomt. Zo worden veel vormen van hoofdpijn en nekklachten veroorzaakt door blokkades rondom de schoudergordel.

Het is beter om de gehele keten te laten behandelen. Het heeft daarom helemaal geen zin om alleen de nekspieren te masseren.

Vanuit jouw beweegpatroon

Ik kijk verder dan de klacht zelf. Ik werk met het doel om gezond en soepel bewegen mogelijk te maken of te verbeteren. Dat doe ik niet alleen door te masseren. Je ligt bij mij nooit passief op de tafel. Jij gaat zelf ook actief aan de slag. De behandelingen die ik doe, voer ik altijd uit vanuit jouw eigen beweegpatroon. Terwijl je beweegt ben ik met je aan de slag. Ik zorg ervoor dat jij soepel kunt bewegen en blijven genieten van je sport.

Als je kiest voor VolDaan, dan kies je voor een kort traject waarin het volgende aan bod komt:

De vijf V’s van VolDaan

Van Vastzitten & Voelen, naar Verlichting, door Verwijderen & Vrijmaken.

Jij hebt last van een klacht waardoor je niet vrij beweegt (vastzit) en die pijn doet (voelen). Ik help jou lichaam met het verwijderen en vrijmaken van blokkades. Jij voelt direct een verlichting van de pijnklachten.

‘Het spoorboekje’

In het lichaam maken alle afzonderlijke spieren onderdeel uit van beweegketens. Vergelijk het met een spoorlijn. Je ervaart hoe het vrijmaken van een blokkade ergens op het spoor zorgt voor een dieper beweegpatroon over de gehele beweegketen. Je merkt direct een verbetering in stabiliteit en coördinatie.

De door mijzelf ontwikkelde “MOVe – Methode”

Veel pijnklachten zijn het gevolg van myofasciale obstakels (triggerpoints of spierknopen) die herkenbare patronen van afgeleide pijn veroorzaken. Ik verwijder deze obstakels. De “MOVe – Methode” staat dan ook voor Myofasciale Obstakels Verwijderen.

Ervaar net als Katrien, Miranda en Lianne hoe het is om geen hoofdpijn of nekklachten meer te hebben en beter te kunnen bewegen

Katrien

“Eerste keer geweest en gelijk herhaalafspraak gemaakt. Daan is de eerste die mijn spierknopen echt goed weg heeft gekregen, en niet op een pijnlijke manier. Rustige benadering, heldere uitleg. Niet te vergelijken met andere (sport)massages. Zeker de fietstocht waard.”

Miranda

“Professionele praktijk aan huis. Had een klachtgerichte massage geboekt. Vol aandacht om oorzaak klacht te ontdekken en te behandelen. Na de eerste afspraak al 70% minder pijn. Zeer tevreden.”

Lianne

“Daan helpt mij al een tijdje met mijn rug- en nekklachten. Hij maakt een helder plan en legt uit wat hij gaat doen en waarom en houdt de pijn binnen het redelijke. Daarnaast ervaar ik hem als iemand bij wie je je snel op je gemak voelt, ook belangrijk voor de ontspanning. Als je een fijne en professionele masseur zoekt, bel Daan.”

Start vandaag nog om van die hoofdpijn of nekklachten af te komen.

Boek direct via de agenda jouw eerste afspraak om van je hoofdpijn of nekklachten af te komen. Ik neem bij de kennismaking extra tijd om precies te achterhalen waar de klacht bij jou vandaan komt. Vervolgens starten we direct met de verlichting van jouw klacht.