06-14953976

Heb jij last van Bovenbeen of Knieklachten?

 • Loop jij al een tijdje rond met bovenbeen of knieklachten?
 • Heb je last van een stijf gevoel in de spieren of pijn diep in het kniegewricht?
 • Of heb je last van sportblessures als een runners knee, een hamstringblessure, of een verdraaide knie waar je niet vanaf komt?
 • Heb je al van alles geprobeerd om de klacht te verminderen, maar komt het telkens terug of lijkt niets te geholpen hebben?
 • Wil jij van je klacht af en het liefst vandaag nog en voor langere tijd?

 

Tijd om daar direct verandering in aan te brengen!
Je wilt namelijk geen last hebben van de stijfheid.

Wil jij een behandeling die jou niet alleen van je bovenbeen of knieklachten afhelpt, maar ook toewerkt naar een duurzame oplossing?

 • Stel je eens voor hoe het zou zijn om zonder kniebrace of aangepaste schoenen te kunnen genieten van je sport.
 • Hoe zou jij je voelen als jij zonder zorgen lekker weer een blokje kunt gaan hardlopen met je vrienden / vriendinnen?
 • Zou het niet lekker zijn om vrij van pijn weer te kunnen spelen met je kinderen?
 • Hoeveel ergernis en frustratie zou het schelen als je tijdens het hardlopen geen steken meer in je knie voelt of je spieren van de hamstrings of quadriceps niet zo ontzettend strak staan?
 • Wat zou jij allemaal weer doen of ondernemen als jij je weer pijnvrij kunt bewegen?

Ik geloof dat dat kan!

Meer dan symptoombestrijden

Vaak denken we nog vanuit mechanisch oogpunt. Die spier doet pijn, dat gewricht voelt stijf. Een behandeling van de plekken waar je pijn of ongemak voelt, voelt direct na een behandeling goed aan, maar door alleen de symptomen te bestrijden blijven klachten terug komen. Veel klachten hebben namelijk een onderliggende oorzaak op een andere plek in het lichaam.

Denken vanuit beweegketens

Over het gehele lichaam lopen verschillende spierlijnen die met elkaar in verbinding staan en spierspanning verdelen. Deze spierlijnen vormen functionele beweegketens. Door alleen de pijnlijke plek te behandelen verlaag je niet de spanning over de gehele beweegketen. Het is dan een kwestie van tijd voordat de pijnklacht terugkomt. Zo kan een pijnlijke knie in stand worden gehouden door een blokkade in de rug of spieren in het boven- of onderbeen.

Het is beter om de gehele keten te laten behandelen. Het heeft daarom helemaal geen zin om alleen het bovenbeen en de knie te behandelen.

Vanuit jouw beweegpatroon

Ik kijk verder dan de klacht zelf. Ik werk met het doel om gezond en soepel bewegen mogelijk te maken of te verbeteren. Dat doe ik niet alleen door te masseren. Je ligt bij mij nooit passief op de tafel. Jij gaat zelf ook actief aan de slag. De behandelingen die ik doe, voer ik altijd uit vanuit jouw eigen beweegpatroon. Terwijl je beweegt ben ik met je aan de slag. Ik zorg ervoor dat jij soepel kunt bewegen en blijven genieten van je sport.

Als je kiest voor VolDaan, dan kies je voor een kort traject waarin het volgende aan bod komt:

De vijf V’s van VolDaan

Van Vastzitten & Voelen, naar Verlichting, door Verwijderen & Vrijmaken.

Jij hebt last van een klacht waardoor je niet vrij beweegt (vastzit) en die pijn doet (voelen). Ik help jou lichaam met het verwijderen en vrijmaken van blokkades. Jij voelt direct een verlichting van de pijnklachten.

‘Het spoorboekje’

In het lichaam maken alle afzonderlijke spieren onderdeel uit van beweegketens. Vergelijk het met een spoorlijn. Je ervaart hoe het vrijmaken van een blokkade ergens op het spoor zorgt voor een dieper beweegpatroon over de gehele beweegketen. Je merkt direct een verbetering in stabiliteit en coördinatie.

De door mijzelf ontwikkelde “MOVe – Methode”

Veel pijnklachten zijn het gevolg van myofasciale obstakels (triggerpoints of spierknopen) die herkenbare patronen van afgeleide pijn veroorzaken. Ik verwijder deze obstakels. De “MOVe – Methode” staat dan ook voor Myofasciale Obstakels Verwijderen.

Ervaar net als Jacques, Frank en Kris hoe het is om geen blessure aan je been te hebben en beter te kunnen bewegen

Jacques

“Vanwege aanhoudende hamstring-problemen i.v.m. deelname aan Rotterdam marathon 2017 onder behandeling geweest bij VolDaan. Stap voor stap zijn pijnklachten verholpen met tips hoe bij training te handelen, mede om in de toekomst niet wederom met problemen te worden geconfronteerd. Een en ander heeft geleid tot het gewenste resultaat: het succesvol uitlopen van de marathon.”

Frank

“Ik merk door de massages echt een verschil in de soepelheid van mijn spieren en herstel na zware inspanningen. Hierdoor voel ik me fitter en hebben mijn trainingen nog meer effect. De rust, het enthousiasme en het gevoel voor de spieren waarmee Daan werkt zorgen ervoor dat ik iedere keer met een goed gevoel van de tafel af stap.”

Kris

“Ik heb nu enkele sportmassages gekregen van Daan omdat ik diverse pijntjes had in mijn bovenbenen en kuiten. Mijn klachten zijn weg en mijn spieren worden steeds soepeler.”

Start vandaag nog om van die bovenbeen of knieklachten af te komen.

Boek direct via de agenda jouw eerste afspraak om van je bovenbeen of knieklachten af te komen. Ik neem bij de kennismaking extra tijd om precies te achterhalen waar de klacht bij jou vandaan komt. Vervolgens starten we direct met de verlichting van jouw klacht.

Je zult merken dat:

 • je fitter wordt èn blijft en de kans op blessures afnemen,
 • nog beter in contact staat met je lichaam,
 • leert aanvoelen wanneer je tegen overbelasting aanzit,
 • en op welke wijze jij thuis zelf maatregelen kunt nemen om beginnende spierklachten te verminderen.