06-14953976

Onze Behandelingen

Bij VolDaan Massagepraktijk ben jij aan het juiste adres om goed gemasseerd en behandeld te worden. Of je nu komt voor de behandeling van stijve spieren, een blessure of gewoon voor een heerlijke ontspanning. Hier vind je alle behandelmogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

Klachtgerichte Massage – Sporttherapie

Pijnvrij en soepel kunnen bewegen en/of sporten. Dat is waarmee ik jou kan helpen. Door de mobiliteit, stabiliteit, doorbloedingsverbetering en ‘handig beweeggedrag’ te bevorderen kunnen klachten snel verminderen

Sport Fit Arrangement

Jij wil energieker door het leven gaan met een soepel werkend lichaam zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over kleine (of grote) pijntjes. Jij wilt in één dag weten waar je zwakke plekken zitten en wat er gedaan kan worden om echt het maximale uit jezelf te halen en blessures te voorkomen.

Dry Needling

Dry needling heeft als doel om overspannen weefsel tot rust te laten brengen. Door naaldjes te gebruiken is het mogelijk om veel nauwkeuriger en efficiënter triggerpoints aan te pakken. Met name de dieper gelegen spieren zijn dan goed te behandelen waar het met manuele massagetechnieken moeilijker wordt. Een dry needling behandeling wordt altijd in combinatie met een massagebehandeling gebruikt.

Sportmassage

Sportmassage is een intensievere vorm van massage en kan goed ingezet worden ter preventie van blessures of het verkorten van een revalidatieperiode na een blessure. De massage zorgt voor een verbetering van het uithoudingsvermogen en coördinatie van de spieren, het immuunsysteem en verlaagd spierspanningen en spierpijn na je trainingen.

Ontspanningsmassage

Bij VolDaan Massagepraktijk dompel je onder in een moment van ontspanning. We ontvangen je bij ons thuis in de praktijk met een kopje thee. We nemen de tijd om jouw wensen door te spreken zodat we de massage echt kunnen toespitsen op jouw behoeften.

Stoelmassage

Stoelmassage is een laagdrempelige manier van masseren die door de kleding heen gegeven wordt. Met deze massagevorm worden met name (werkgerelateerde) klachten aan rug, schouders en nek als RSI en CANS behandeld. Het is tevens een massagevorm die wat korter is, vaak 20 tot 30 minuten. Stoelmassage is ook uitermate geschikt op locatie, je werk of tijdens een evenement.

Zwangerschapsmassage

Vanaf januari 2018 worden de zwangerschapsmassages aangeboden onder de
naam Mindful Moments. Alle massages worden nog steeds gegeven door
Mayke. Mayke is pedagoge, masseuse, mindfulnesstrainer en niet
onbelangrijk, zelf moeder.

 

Kijk voor meer informatie op de website:

Babymassage

Vanaf januari 2018 worden de cursussen babymassage aangeboden onder de
naam Mindful Moments. Alle cursussen worden nog steeds gegeven door
Mayke. Mayke is pedagoge, masseuse, mindfulnesstrainer en niet
onbelangrijk, zelf moeder.
Kijk voor meer informatie op de website:

Heb je nog vragen over onze behandelingen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

Contact

Eerste Westerparklaan 37
3544 VS UTRECHT
T: 06 - 149 539 76
E: info@voldaan-massagepraktijk.nl

KvK: 70542643
BTW: 180679727B02

Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Ma - Di - Do: 09:00 - 17:00

Wo - Vr: 09:00 - 22:00

Za: 10:00 - 13:00