06-14953976

Onze Behandelingen

Bij VolDaan Massagepraktijk ben jij aan het juiste adres om goed gemasseerd en behandeld te worden. Of je nu komt voor de behandeling van stijve spieren, een blessure of gewoon voor een heerlijke ontspanning. Hier vind je alle behandelmogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

Sportmassage

Sportmassage is een intensievere vorm van massage en kan goed ingezet worden ter preventie van blessures of het verkorten van een revalidatieperiode na een blessure. De massage zorgt voor een verbetering van het uithoudingsvermogen en coördinatie van de spieren, het immuunsysteem en verlaagd spierspanningen en spierpijn na je trainingen.

Klachtgerichte Massage

Pijnvrij en soepel kunnen bewegen en/of sporten. Dat is waarmee ik jou kan helpen. Vanuit mijn ervaring vertel ik je niet alleen exact HOE een (beginnende) klacht ontstaat of in stand wordt gehouden, maar ook WAT jij thuis kunt doen om klachten te voorkomen.

Ontspanningsmassage

Bij VolDaan Massagepraktijk dompel je onder in een moment van ontspanning. We ontvangen je bij ons thuis in de praktijk met een kopje thee. We nemen de tijd om jouw wensen door te spreken zodat we de massage echt kunnen toespitsen op jouw behoeften.

Stoelmassage

Stoelmassage is een laagdrempelige manier van masseren die door de kleding heen gegeven wordt. Met deze massagevorm worden met name (werkgerelateerde) klachten aan rug, schouders en nek als RSI en CANS behandeld. Het is tevens een massagevorm die wat korter is, vaak 20 tot 30 minuten. Stoelmassage is ook uitermate geschikt op locatie, je werk of tijdens een evenement.

Zwangerschapsmassage

Vanaf de 12e week van je zwangerschap ben je welkom voor een massage. In principe kun je tot het eind van je zwangerschap gemasseerd worden. Met behulp van een speciale massagetafel kun je tijdens de massage comfortabel op je buik liggen. We nemen vooraf ruim de tijd om door te spreken hoe de zwangerschap tot nu toe verloopt en waar je ongemakken in je lichaam voelt. De massage wordt gefocust op die plekken waar jij aandacht nodig hebt.

Babymassage

Babymassage volgens de Shantalamethode is een heerlijk moment voor ouder en kind om samen te genieten. In 3 lessen van anderhalf uur leer je de volledige Shantalamethode en hoe je gebruik kunt maken van de Tummy Tub voor extra ontspanning. Daarnaast bieden we ook een uitgebreide cursus aan in samenwerking met Oefentherapie Wieggers & de Jongste. In deze cursus wordt extra aandacht besteed aan specifieke klachten als darmkrampjes, overstrekken en onrustige baby’s.

Heb je nog vragen over onze behandelingen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

Contact

Eerste Westerparklaan 37
3544 VS UTRECHT
T: 06 - 149 539 76
E: info@voldaan-massagepraktijk.nl

KvK: 69373884
BTW: 857850465B01

Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Ma - Di - Do: 09:00 - 17:00

Wo - Vr: 09:00 - 22:00

Za: 10:00 - 13:00