06-14953976

Onze Behandelingen

Bij VolDaan Massagepraktijk ben jij aan het juiste adres om goed gemasseerd en behandeld te worden. Of je nu komt voor de behandeling van stijve spieren, een blessure of gewoon voor een heerlijke ontspanning. Hier vind je alle behandelmogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

Klachtgerichte Massage – Sporttherapie

Pijnvrij en soepel kunnen bewegen en/of sporten. Dat is waarmee ik jou kan helpen. Door de mobiliteit, stabiliteit, doorbloedingsverbetering en ‘handig beweeggedrag’ te bevorderen kunnen klachten snel verminderen

Sportmassage

Sportmassage is een intensievere vorm van massage en kan goed ingezet worden ter preventie van blessures of het verkorten van een revalidatieperiode na een blessure. De massage zorgt voor een verbetering van het uithoudingsvermogen en coördinatie van de spieren, het immuunsysteem en verlaagd spierspanningen en spierpijn na je trainingen.

Dry Needling

Dry needling heeft als doel om overspannen weefsel tot rust te laten brengen. Door naaldjes te gebruiken is het mogelijk om veel nauwkeuriger en efficiënter triggerpoints aan te pakken. Met name de dieper gelegen spieren zijn dan goed te behandelen waar het met manuele massagetechnieken moeilijker wordt. Een dry needling behandeling wordt altijd in combinatie met een massagebehandeling gebruikt.

Ontspanningsmassage

Bij VolDaan Massagepraktijk dompel je onder in een moment van ontspanning. We ontvangen je bij ons thuis in de praktijk met een kopje thee. We nemen de tijd om jouw wensen door te spreken zodat we de massage echt kunnen toespitsen op jouw behoeften.

Heb je nog vragen over onze behandelingen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

Contact

Eerste Westerparklaan 37
3544 VS UTRECHT
T: 06 - 149 539 76
E: info@voldaan-massagepraktijk.nl

KvK: 70542643
BTW: 180679727B02

Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Ma - Di - Do - Vr: 09:00 - 17:00

Wo: 09:00 - 22:00

 

Laatste Blogberichten